Καλώς ήλθατε

Καλώς ήλθατε στην Ονειρούπολη

img

Η ΑΓΑΠΗ μας για τα παιδιά και η ανάγκη για την σωστή φροντίδα και διαπαιδαγώγηση τους, μας ώθησε να δημιουργήσουμε την Ονειρούπολη. Η Ονειρούπολη είναι ο νέος, πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός στην Ανατολική Θεσσαλονίκη που λειτουργεί επιτυχώς από το φθινόπωρο του 2011. Οι ανάγκες της Ονειρούπολης στεγάζονται σε ένα νεόδμητο κτήριο 450 τ.μ επί της οδού Ατλαντίδος 43Α στην Κ.Τούμπα, εκ των οποίων τα 150τ.μ είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος και φυλασσόμενος εξωτερικός χώρος.

Εκεί τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες, να παίξουν, να αθληθούν και να δώσουν δημιουργική διέξοδο στην ενεργητικότητα τους, με την επίβλεψη των ειδικευμένων στελεχών μας.

Και για τα μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών δημιουργήθηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών (Κ.Δ.Α.Π) έχοντας ως στόχο την Απασχόληση και Αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μέσα από μια σειρά Δράσεων με την συμμετοχή έμπειρου στελεχιακού Δυναμικού.

καλως ήλθατε Ονειρούπολη Βρεφονηπιακός

Φροντίδα - Aσφάλεια

img

Στην Ονειρούπολη τα παιδιά απολαμβάνουν τις ανέσεις, την φροντίδα και την ασφάλεια που προσφέρει ένα σύγχρονο σχολείο και «χτίζουν» τις βάσεις για μια ισχυρή προσωπικότητα ήδη από την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής τους. 

Η στενή συνεργασία Σχολείου – Οικογένειας είναι καθοριστική για την εύρυθμη λειτουργία του σταθμού με επίκεντρο πάντα το παιδί.

Μια νέα ζωή! Ένα καινούργιο ξεκίνημα !

Σ’ αυτή τη νέα αφετηρία ας κοιτάξουμε όλοι μαζί με πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον των παιδιών μας.
Η Διεύθυνση της Ονειρούπολης θα βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας, για να πετύχουμε από κοινού το καλύτερο για τα παιδιά μας.

ΕΓΓΡΑΦΗ